Ik ben dus Aaron de nieuwe stagiair, web development student aan de ROC en ben bezig met het laatste stukje mijn versnelde MBO-4 opleiding. Alleen nog deze stageperiode en ik kan door naar "Software Engineer" op het HBO.

Begin oktober ben ik hier begonnen, voornamelijk om ervaring op te doen met Content Management Systemen zoals Wordpress en Joomla, maar ook om beter en netter te leren programmeren. Mijn programmeermethode is nu nog een beetje grof, dus vandaar.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door achter mijn laptop. Of ik nou aan het gamen ben of aan een persoonlijk project werk, ik heb ‘altijd’ een toetsenbord en een muis voor mijn neus. Over gamen gesproken, hier een persoonlijke aanbeveling van een spel waar ik naar uitkijk, en muziek waar ik graag naar luister.

Het spel: Wolfenstein II: The New Collosus

Een alternative wereld waarin de nazi's de tweede wereldoorlog hebben gewonnen. En jij, als lid van het verzet moet ze verslaan.

Muziek waar ik goed op ga

Tijdens het programmeren hou ik ervan om Jaren 80 synthesizer muziek te luisteren. Ook wel "synthwave" genoemd. Verder luister ik vanalles en nog wat wanneer ik mijn telefoon op shuffle zet

In het steeds minder zeldzame geval dat ik het huis verlaat vind ik het leuk om avond wandelingen te maken om mijn geest leeg te maken en te compenseren voor verder weinig tot geen beweging in de dag. Verder vind ik het leuk om naar de film te gaan, vrijwel exclusief actie gerichte films.

Michael's vragen

Wie inspireert je?

Ik heb altijd al respect gehad voor Elon Musk, de CEO of Tesla Motors, SpaceX en nog een tal andere bedrijven. Hij is naar mijn mening een van de weinige "dreamers" die ook zijn visie volgt en het een succes maakt.

Wie zou je willen ontmoeten?

Ik denk Chuck Norris puur en alleen om een gesigneerde foto van hem te hebben.

Apple of Andriod? en waarom

Ik heb beiden gebruikt maar vindt uiteindelijk Android toch een betere keuze voor mijzelf. Met de enorme variatie in Android telefoons en daarmee de versie van android die gebruikt word kan ik precies de telefoon kiezen die bij mij past. Met Apple zit je snel vast aan hun eigen eco-systeem.

In welke programmeertaal wil je een master worden?

Aangezien ik verder wil in applicatie ontwikkelen denk ik dat ik uiteindelijk wel C# wil leren beheersen.