Ik ben dus Aaron, web developer. Mijn achtergrond is in php, en meer recentelijk heb ik ervaring opgedaan met ReactJS. Ik draag de verantwoordelijkheid van een aantal grotere projecten hier binnen Dharma.

Ik ervaar redelijk wat vrijheid bij Dharma. waardoor ik losser zit in mijn werk en niet aan het stressen ben de hele dag. Tenzij ik in tijdnood zit, dan moet ik even knallen.

Binnenkort start ik naast de werkzaamheden bij Dharma. met een deeltijd studie "Software Engineer" op het HBO. Ik wil dieper ingaan op de materie van het programmeren zelf, zodat ik applicaties kan doen. Nu ben ik voornamelijk nog aan het scripten en dat is een andere denkwijze en methodiek dan echt programmeren zoals je bij desktop-applicaties en apps doet.

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door achter mijn laptop. Of ik nou aan het gamen ben of aan een persoonlijk project werk, ik heb ‘altijd’ een toetsenbord en een muis voor mijn neus. Hier een persoonlijke aanbeveling van muziek waar ik graag naar luister.

Muziek waar ik goed op ga

Tijdens het programmeren hou ik ervan om Jaren 80 synthesizer muziek te luisteren. Ook wel "synthwave" genoemd. Verder luister ik vanalles en nog wat wanneer ik mijn telefoon op shuffle zet

In het steeds minder zeldzame geval dat ik het huis verlaat vind ik het leuk om avond wandelingen te maken om mijn geest leeg te maken en te compenseren voor verder weinig tot geen beweging in de dag. Verder vind ik het leuk om naar de film te gaan, vrijwel exclusief actie gerichte films.

Michael's vragen

Wie inspireert je?

Ik heb altijd al respect gehad voor Elon Musk, de CEO of Tesla Motors, SpaceX en nog een tal andere bedrijven. Hij is naar mijn mening een van de weinige "dreamers" die ook zijn visie volgt en het een succes maakt.

Wie zou je willen ontmoeten?

Ik denk Chuck Norris puur en alleen om een gesigneerde foto van hem te hebben.

Apple of Andriod? en waarom

Ik heb beiden gebruikt maar vindt uiteindelijk Android toch een betere keuze voor mijzelf. Met de enorme variatie in Android telefoons en daarmee de versie van android die gebruikt word kan ik precies de telefoon kiezen die bij mij past. Met Apple zit je snel vast aan hun eigen eco-systeem.

In welke programmeertaal wil je een master worden?

Aangezien ik verder wil in applicatie ontwikkelen denk ik dat ik uiteindelijk wel Java wil leren beheersen.

gek op kaas