Hoi / Barev, ik ben Hovannes! In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mezelf innoveren en nieuwe dingen leren.

Ben dol op techniek, zowel hardware als software, en krijg energie van mensen die dezelfde passie delen. Sterke koffie, coding en late nachten horen bij mijn daily routine. In mijn vrije tijd houd ik me ook graag bezig met programmeren en het leren van nieuwe dingen. Zo probeer ik door veel te doen en onderzoeken iedere dag een stukje beter te worden. Om mijn hoofd in al deze drukte te clearen, luister ik graag naar klassieke muziek, of zoek een rustig plekje uit voor een zen momentje. Verder ontspan ik ook graag in sauna's of doe een uurtje bokszaktraining. Oh ja, ik ben ook dol op watermeloen.

Waar houdt je je mee bezig bij Dharma?

Ik houd me bezig met PHP frameworks en probeer deze zo goed mogelijk te beheersen. Laravel is een framework waar ik me graag in verdiep.

Wat is je technische achtergrond?

School, stages, werk en veel ontwikkeling in mijn vrije tijd. Ik heb veel werkervaring opgedaan in Wordpress, maar op dit moment verdiep ik me vooral in PHP frameworks.

Wat doe je in je vrije tijd?

Programmeren, of uit eten gaan en borrelen met vrienden.

Naar welke film/serie/game kijk je uit?

Voornamelijk marvel films en van Interstellar ben ik ook echt fan.

Wie zou je willen ontmoeten?

Geen fan van Microsoft, maar wel van Bill Gates.

Apple of Android Fanboy?

Apple all the way.

In welke programmeertaal wil je master worden?

Java, Python en PHP