Hallo met Jaimy. In een vorig leven ben ik hoogstwaarschijnlijk een golden retriever geweest 🐕, omdat ik loyaal ben en mij in dingen vastbijt (volgens bekenden). In dit leven kom ik uit pittoreske Rhenen, en ben ik binnenkort/nu woonachtig in Veenendaal. Vroeger zag je mij vooral zittend voor de televisie. Dit is nu nog steeds zo, maar ik ben ietsjes gegroeid sindsdien. Een aandachtspunt is dat ik heel hard kan lachen om hele slechte woordgrappen.

Fun fact: Momenteel ben ik de kleinste persoon bij Dharma.

Waar houdt je je mee bezig bij Dharma?

Sinds november 2019 werk ik bij Dharma als Front-end Developer. Ik houd mij bezig met de opmaak van verschillende websites, koffie drinken en kaas eten tijdens de lunch. Tijdens deze werkzaamheden zoek ik altijd naar een balans tussen design en development, want #livingontheedge is the place to be.

Wat is je technische achtergrond?

Mijn achtergrond is vrij breed. Zo heb ik een MBO marketing diploma en heb ik in 2017 mijn bachelor behaald voor de opleiding Digitale Media en Communicatie. Een brede opleiding waarbij online marketing het meest gemakkelijke pad was om te bewandelen. Echter lag mijn interesse minder bij online marketing en veeeeel meer bij het designen en developen van toffe sites. Verder ben ik ook aardig handig in Photoshop, Illustrator, InDesign en XD.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd drink ik graag een kop koffie, speciaal biertjes en/of heb ik een goed glas wijn in mijn hand. Het liefst in het bijzijn van mijn andere helft (❤️🤮), vrienden, of met een leuke TV serie op de bank. Bij mij kun je je TV-serie ei zeker kwijt. Ik noem mezelf dan ook vaak ‘een wandelende IMDB’. Verder game ik wel eens, zoals Assassin’s Creed, Far Cry, Mass Effect, speel ik 3 maanden achter elkaar de Sims (en daarna een half jaar niet) en speel ik Brawlhalla met mijn kleine neefje (die inmiddels niet zo klein meer is).

Op welke muziek ga je goed?

De volgende playlists zeggen wel aardig wat over mijn muzieksmaak, denk ik:

Naar welke film/serie/game kijk je uit?

Heb je even? Voornamelijk ben ik van de series, waarvan mijn favorieten zijn: Buffy the Vampire Slayer, Charmed (original versie), Chuck, Doctor Who, Killing Eve, Orphan Black, One Tree Hill en Person of Interest.

Hieronder een preview van mijn episode calendar:

Wie inspireert je/zou je willen ontmoeten?

Hele goede vraag. Het gaat voornamelijk neerkomen pop culture/famous people denk ik. Nou ja, waarschijnlijk niet famous voor iedereen.

  • Chyler Leigh
  • Fab Five (Queer Eye)
  • Hayley Kiyoko
  • Betty White
  • Ryan Reynolds (want Deadpool).

De eerste drie in dit lijstje benadrukken door o.a. series, documentaires en muziek dat het meer dan OK is om jezelf te zijn in een wereld die dit niet altijd toelaat. De laatste twee in dit lijstje staan er, omdat ze gewoonweg badass zijn.

Apple of Android Fan?

Beide en ook geen van beide.

In welke programmeertaal wil je master worden?

CSS (denk aan CSS animations). Verder is JavaScript belangrijk om onder de knie te hebben.