Jeremy! Momenteel 27 jaar oud en sinds december 2018 verhuist vanuit Haarlem naar Bennekom in Ede speciaal voor deze geweldige baan. Ik ben een BBL student die een ongelofelijke kans heeft gekregen om bij de bazen van Dharma. te mogen werken.

Lang heb ik gezocht naar wat ik wilde doen met mijn leven, maar nooit een plek gevonden waar ik me echt thuis voelde. En nu.. na jaren zoeken.. ben ik er achter gekomen dat mijn interesses liggen bij Web Development 💕 Ook al heb ik er geen achtergrond in, Bas zag potentie en wilde me toch een kans geven. En ik moet zeggen dat ik het hier behoorlijk naar mijn zin heb!

Waar houdt je je mee bezig bij Dharma?

Op het moment van schrijven ben ik voornamelijk bezig met documentatie maken voor Dharma en bijleren via Team Treehouse. Wat ik daar leer kan ik gelijk in de praktijk brengen, want ik mag bouwen aan de nieuwe Dharma site 🤘 Ik hoop in een goed tempo volledig mee te kunnen draaien met de rest van het team als echte developer.

Wat is je technische achtergrond?

Het begon toen ik vrij jong was en veel ‘Neverwinter Nights’ speelde. Ik maakte daar graag mijn eigen mods voor 🐉⚔️ En sinds mijn achtste ben ik bezig met PC’s (en games, uiteraard) en ik heb er altijd al interesse in gehad. Van mijn eigen PC’s bouwen tot scripts schrijven voor de games waarin ik geïnteresseerd ben/was. Als ik me nu nog eens verveel kloot ik af en toe nog wat aan met LSL, de scripting language voor Second Life, of werk ik thuis aan websites.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben voornamelijk een gamer en doe daar ook veel mee. Shooters, (MMO)RPG’s, adventure en building zijn mijn favoriete genres. Daarnaast doe ik aan yoga en ga ik graag in het weekend in de ochtend even hardlopen.

Op welke muziek ga je goed?

Mijn muzieksmaak is heel wijd. Ik luister zeer graag naar de ‘Soundtracks’ van de games of films die me erg trokken. Maar als we het over traditionele ‘echte’ muziek hebben dan toch wel vaak Rock, Pop en Metal. Mijn guilty pleasure is stiekem Lady Gaga, maar niet verder vertellen!

Naar welke film/serie/game kijk je uit?

Star Wars episode 9 en Infinity War Part 2 staan bovenaan mijn lijst! Heel mijn leven al een Star Wars fan geweest en dat zal zeker niet snel veranderen.

Wie inspireert je/zou je willen ontmoeten?

Chris Hemsworth. Geweldige acteur en lijkt echt een super chille dude om gewoon even mee te hangen.

Apple of Android Fanboy?

Geen van beide, ik wil gewoon iets wat werkt en waar ik mee kan doen wat ik wil bereiken. Ik ben wel veel meer bekend met Android omdat ik eigenlijk nog nooit een Apple heb gehad.

In welke programmeertaal wil je master worden?

Mijn grootste interesses liggen bij PHP of JavaScript (moeilijk te kiezen). PHP is niet alleen handig voor bij Dharma, maar ook voor mijn hobby's buiten werk.