Mijn naam is Luke Verhoef. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Baarn.

Ik help bij het ontwikkelen en onderhouden van websites, grotendeels door middel van JavaScript en PHP. Ik hoop meer bekend te worden met de tools die wij gebruiken (zoals React), zodat ik er sneller en beter mee kan werken.

Wat is je technische achtergrond?

Ik volg een opleiding voor applicatieontwikkeling niveau 4 op de ICT Campus en zit op dit moment in mijn laatste jaar. Ik heb ook stage gelopen bij het Sherpa Internetcafé, waar ik simpele games ontwikkelde voor mensen met een beperking.

Wat doe je in je vrije tijd?

Vooral gamen. Maar ik heb ook interesse in de techniek die speelt bij het ontwikkelen van een game, en welke fouten vaak gemaakt worden. Kijk voor een voorbeeld hiervan naar Gamemaker’s Toolkit door Mark Brown.

Op welke muziek ga je goed?

Vooral rock-achtige muziek, zoals Rise Against, The Used en Saosin. Een aantal van mijn favoriete nummers zijn : The Used - A Box Full Of Sharp Objects. Rise Against - Prayer Of The refugee. Billy Talent - Fallen Leaves. Saosin - Some Sense Of Security. Mijn favoriete album is Saosin - Saosin.

Naar welke film/serie/game kijk je uit?

Animal Crossing Switch, Ashes of Creation en WoW Classic. Animal Crossing is gewoon relaxed, perfect na een lange dag werken. Ashes of Creation is een opkomende MMORPG die probeert om het gevoel van oude MMO’s terug te krijgen. WoW Classic omdat ik oudere versies van WoW leuker vond, en omdat ik vanilla nooit heb ervaren.

Wie inspireert je/zou je willen ontmoeten?

Ik heb niet echt een idool. Ik denk Vinesauce Vinny of Mark Brown, omdat ik denk dat ze veel interessants te vertellen zouden hebben.

Apple of Android Fanboy?

Ik heb geen sterke mening, Android omdat het goedkoper is 😊

In welke programmeertaal wil je master worden?

Moeilijke vraag. Ik denk JavaScript of C#.