Ik ben Peter Quenzel, eindbaas Jira, Project Lead, evangelist van Agile werken en sinds 3 weken VADER. Voor mij is Dharma de manier om mijn Agile evangelie over te brengen en te verweven binnen nieuwe en lopende projecten. Daarnaast is het een goede omgeving waar ik mij kan ontwikkelen binnen de vele facetten van projectmanagement, zoals Agile/Scrum en waar ik mijn opgedane ervaring binnen e-commerce/online marketing kan delen met onze opdrachtgevers. Voor de komende tijd ligt mijn focus op de groei, professionalisering van Dharma Media en natuurlijk nog meer gave projecten doen voor inspirerende opdrachtgevers. Op persoonlijk vlak wil ik vakinhoudelijk blijven ontwikkelen met name in het toepassen van het Agile werken en natuurlijk de beste vader zijn die een dochter kan wensen?

Tot slot, wat ik doe in mijn vrije tijd?

Ik sport graag, voetbal, tennis en hardlopen. Daarnaast verlies ik mezelf graag in gadgets en technische nieuwigheden die de alledaagse dingen in het leven leuker maken. Met name domotica vind ik echt fantastisch (intelligent personal assistants zoals Alexa van Amazon). Daarnaast ben ik gek op gezelligheid, een drankje doen met vrienden of koken voor de familie. Af en toe een festivalletje pakken of pubquizzen is ook aan mij wel besteed. En last but not least, ben ik druk met onze pasgeboren dochter Puck, iets wat mijn leven totaal op z’n kop heeft gezet, maar waar ik iedere dag van geniet (minus het slaapgebrek uiteraard).

Een film/series waar je naar uitkijkt.

Ik kijk altijd uit naar het nieuwe seizoen (seizoen 8 welke nu draait) van The Walking Dead. Omdat ik een van de vetste series vind die ooit is gemaakt, zelf na 7 seizoenen.

Muziek waar ik goed op ga

Ik luister graag naar ‘indie’ rock bands, waarbij de band Muse mijn absolute favoriet is. vandaar dat ik ook graag naar Pinkpop of Lowlands ga.

Michael's vragen

Wie inspireert je?

Het is niet zozeer een specifiek persoon, maar een bepaald type mens dat mij inspireert. Mensen die hun hart/passie volgen (enigszins gefundeerd) inspireren mij altijd enorm. Ik kan bijvoorbeeld met open mond naar programma’s kijken zoals ‘Ik vertrek’. Waarin vaak stelletjes hun hele hebben en houden opgeven om hun droom achterna te gaan. Misschien dat ik daarom ook een grote fan ben van Agile werken, waarbij je ‘de stip aan de horizon’ zet.

Wie zou je willen ontmoeten?

Ik zou Elon Musk wel eens willen ontmoeten, omdat hij vette dingen bedenkt en ze ook nog eens realiseert.

Apple of Android Fanboy? en waarom

Apple natuurlijk! Is Android eigenlijk wel een alternatief????