Het is buiten 32 graden en iedereen geniet van de zon buiten met ijs en een biertje. Helaas ik niet, ik ben net verhuisd en zit in een flinke verbouwing. 
Veel klussen doe ik zelf, en gewoon doorgaan is de enige optie. Een keuken en wat kamers wachten nog op wat aandacht van mij, maar soms moet je ook ontspannen. En dan shop ik graag op Wish.com, een chinese webshop waar je spotgoedkoop kan shoppen. Niet omdat het moet, maar omdat het kán.

Wat mij al een tijdje stoorde aan deze website is dat je niet kan sorteren op prijs. De gedachte hierachter is dat Wish alle aangesloten ondernemers hier een plekje gunt, en zodoende met sorteren veel ondernemers niet onder de aandacht zouden komen. Nu moét je wel scrollen en ‘zoeken’ tussen de dealtjes.

Toch zou ik geen echte Hollander zijn als ik, ook al is het spotgoedkoop, niet voor écht de allerlaagste prijs ga. En dus, -met 32 graden bezweet voorhoofd in een nog niet gesaust werkkamertje zonder gordijnen om iets van zonneschijn te blokkeren-, programmeerde ik even een klein scriptje waarmee ik mijn zoekresultaten flink automatisch kan uitbreiden en op wish.com met 1 druk op de knop kan sorteren op prijs. Gelukt!

Wil je ook de laagste prijs? Doe een zoek opdracht op wish.com en open de console-tab van je (Chrome) browser met F12. Klik onderaan rechts naast > en plak de onderstaande code. Druk op Enter en klaar!

En wat ik nu heb besteld voor de beste prijs? Een zonnepaneeltje. Geniet ik toch nog van de zon. ????

$("<style>.overlay { position:absolute; background-color: white; top:0; left:0; width:100%; height:100%; z-index:1000; } .loader { position: fixed; top: 1em; padding: 15px; maring: 15px; border: 1px solid #000000; border-radius: 10px; background-color: #CC0000; color: #FFFFFF; right: 1em; z-index: 999999999999; }</style>").appendTo("head"),$("body").append("<div id='overlay' class='overlay'></div><div id='loader' class='loader'><b>Bezig met inladen en sorteren ...</b></div>"),maxProducts=prompt("Hoeveel producten wil je inladen? (max. 500)","250");var app=setInterval(function(){if("hide"==$("#feed-more-end").attr("class")&&$(".feed-product-item").length<maxProducts)0==$("#loading-img.hide").length&&($("html, body").animate({scrollTop:$(document).height()},0),$("#overlay").css( {height:$(document).height()}));else{clearInterval(app),$(".currency-subscript").remove(),$(".feed-product-item").each(function(){price=$(this).find(".feed-actual-price").html(),price=price.replace(" %E2%82%AC ","").replace("%E2%82%AC","").replace(" ","").replace("Free",0),$(this).attr("price",$.trim(price)),(0==price||price>20)&&$(this).remove()});var e=$(".feed-product-item");e.sort(function(e,r){return e=parseInt($(e).attr("price"),10),r=parseInt($(r).attr("price"),10),e>r?1:e<r?-1:0}),$("#feed-grid").html(""),$("#feed-grid").append(e),$("#overlay").remove(),$("#loader").remove(),$("html, body").animate({scrollTop:0},0)}},50);