Dharma hanteert voor haar software development projecten een Agile aanpak (Scrum). Het uitgangspunt van Agile projecten is samenwerking. Samenwerking met jou als opdrachtgever, maar ook vanuit jouw organisatie met de toekomstige gebruikers van de applicatie, stakeholders en betrokkenen bij jouw product. Wij ontwikkelen en testen de software in korte sprints van twee weken, zodat je snel inzicht hebt in het resultaat en eenvoudig kunt bijsturen indien nodig. Hierdoor ben je verzekerd van software die voldoet aan de wensen van gebruikers en doet wat het moet doen.

Ben je opzoek naar een extern (software) development team die jouw product naar een next level kan tillen, of ben je opzoek naar een partij dat jouw applicatie gaat ontwikkelen of in beheer neemt? In dat geval, neem dan gerust contact met ons op! 🚀

Mocht je verder willen met de Agile-aanpak om jouw organisatie de volgende stap willen laten maken, dan helpen we je ook graag! Door onze ervaring met Agile projecten zijn wij in staat om jouw organisatie de begeleiding te geven die nodig is. Je kunt voor specifieke zaken onze hulp inroepen, bijvoorbeeld voor het coachen van de Product Owners of de Scrum Masters, het begeleiden van je eigen Agile-team of andere zaken in het Agile-proces. 

Het belangrijkste is dat we het altijd samen met jou doen. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw organisatie meer profijt heeft van de Agile-aanpak.