Het leven van een website redacteur of communicatieprofessional is tegenwoordig niet eenvoudig. Door de continue uitbreiding van de mogelijkheden in het Content Management Systeem is het zelfs onoverzichtelijk geworden. Dat kan anders, daarom helpen wij onze klanten echt digitaal sterker te worden door ze wegwijs te maken.

Zo zorgen wij dat bij oplevering van een website ook een duidelijke handleiding wordt opgeleverd. Maar vaak gaan we nog een stap verder. In de vorm van een workshop, Hoe werkt het door ons opgeleverde CMS voor jullie site nu echt? Dat niet alleen bij nieuwe klanten, ook na een aantal updates van het CMS is het soms goed de kennis op te frissen. Een pragmatische workhop dus.

DOCENT

Na afloop van deze pragmatische workshop weet je hoe je moet werken met het CMS van je eigen website. Ben je op de hoogte van de handige nieuwe features van het betreffende CMS en heb je de handleiding als naslag werk. Wij verzorgen deze workshops op verzoek van onze klanten in het Nederlands of het Engels. Dit voor Wordpress, Joomla! en Magento. Deze workshops worden verzorgt door Peter Quenzel of Anne Klapwijk vanuit Dharma Media.


ERVARING van workshop deelnemer

Hallo Peter,

Op weg naar het station natuurlijk met Anne over de dag / workshop / en jou gehad....  wij vonden het beiden een zeer geslaagde dag, voor zowel de inhoud als de manier waarop.

Hartelijk dank hiervoor!
Aldus Lia Kemp Lassche, contentmanager bij Authentiek Leiderschap

OOK meer weten over je CMS

Gebruik jij wel de mogelijkheden van je Content Management Systeem? Ben je op de hoogte van alle beschikbare features, werk jij wel op de meest handige manier? Je kennis bijspijkeren, dat kan, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..