Tsubakimoto Europe BV is opgericht in 1972 en is gevestigd in Dordrecht (Nederland). Tsubakimoto is de wereld marktleider in hoge kwaliteit mechanische krachtoverbrengingscomponenten. Voor de meerste mensen beter bekend als aandrijfkettingen, versnellingen, overbrengingsmotoren en koppelingen. Compontenten die worden gebruikt in een breed scala van industrieën. 

Wereldwijd staat Tsubakimoto voor kwaliteit bij haar afnemers. Tot ver buiten onze landsgrenzen levert Tsubakimoto haar producten via een uitgebreid netwerk van distributeurs en agenten.
Met deze app kan Tsubaki bestanden met informatie over haar producten ontsluiten om ze zo makkelijk te kunnen delen met derden. Hierdoor kunnen vertegenwoordigers, afnemers en distributeurs wereldwijd deze bestanden op een makkelijke manier vinden in 8 verschillende talen, maar ook; contact gegevens, een overzicht krijgen van alle distributeurs/verkooppunten en direct een prijsopgave aanvragen.

Afgelopen zomer zijn we ook aan de slag gegaan met de Android versie van deze app met dezelfde functionaliteiten die de iOS app ook aanbied, hiervoor hebben we de app her-ontworpen aan de hand van het door Google zogenoemde Material Design, zodat Android gebruikers zich direct thuis voelen in de app. De Android app beidt ondersteunding op tablets en op mobile. Hiermee biedt Tsubaki haar app gebruikers een multiplatform systeem welke aansluit op de verschillende bedrijfsprocessen.

Uiteraard leveren wij ook het support om de App continu up-to-date te houden.

Impressie

Tsubaki iPad App impressie from Dharma Media. on Vimeo.


Wilt u meer weten over deze case of spreekt deze case ook voor uw organisatie neem dan contact op met Bas Blokhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


appstore