Update! Vlotstaal op TV bij het programma 'van Passie naar Droombaan', bekijk de aflevering hier op RTLXL.

Vlotstaal heeft in 2016 fors geïnvesteerd om ook de komende jaren kwaliteit te leveren aan haar klanten. De veranderingen en professionalisering binnen de organisatie waren achter de schermen heel duidelijk merkbaar. Naast een investering in het machinepark, deden ze dat ook aan de marketingkant. Vlotstaal heeft Dharma Media gevraagd haar te helpen bij het vermarkten van het product robotlassen. “Marketing is niet onze expertise” aldus mede eigenaar Robert Lock. Maar over lassen hoef je deze man niks te vertellen.

Dharma Media heeft op basis van klanten- en medewerkersonderzoek de kernwaarden en kracht van Vlotstaal bepaald. Deze zijn vertaald in een aangescherpte propositie van Vlotstaal met als pay-off Sterk in laswerk en de introductie van het label; Vlotstaal, Sterk Robotlaswerk. Niet alleen de labels en pay-offs zijn onder handen genomen, ook de bijbehorende huisstijlen, een praktisch marketingplan en nieuw website design zijn door Dharma Media ontwikkeld.

Met het label Vlotstaal Sterk Robotlaswerk treedt Vlotstaal nu ook actief naar buiten met een apart gezicht voor haar robotlaswerkzaamheden. “Met dit nieuwe label en website zijn we klaar voor 2016” aldus mede-ondernemer Gerrit Vlot.

Sterk in Laswerk, dat kenmerkt Vlotstaal al sinds 1999 in Groot Ammers.

Vlotstaal is een erkend las- en constructiebedrijf, gespecialiseerd is in gecertificeerd lassen, constructie, gerobotiseerd lassen en metaalbewerking. Dit met name in de offshore- en petrochemische industrie. Deze branche stelt hoge eisen, maar door efficiënt te werken en afspraken goed na te komen, weten de klanten Vlotstaal steeds weer te vinden voor nieuwe opdrachten. Of zoals een van de klanten Vlotstaal typeerde tijdens het marktonderzoek:
"Het zijn vakmensen, die hun afspraken nakomen en met beide benen op de grond staan!"

De combinatie van het nieuwe label Robotlaswerk en het gekwalificeerd handlaswerk maakt Vlotstaal tot een unieke speler die klaar is voor de toekomst en die ook een eigen uniek signatuur naar buiten treedt.

huisstijl mockup vlotstaal