We hebben voor Authentiek Leiderschap een nieuwe website ontwikkeld en hij staat live! πŸŽ‰πŸ˜€

Authentiek Leiderschap is een superleuke club van 18 mensen met wie wij al 7 jaar het genoegen hebben samen te werken. Authentiek Leiderschap is een buro voor leiderschapsontwikkeling (met een prachtig kantoor tussen de bomen in Lage Vuursche) en richt zich voornamelijk op het coachen van leiders die doelbewust hun organisatiestructuur, of leiderschap willen ontwikkelen. Zij doen dit onder andere voor KLM, VGZ, Ministerie van Defensie en Bol.com.

De case

Authentiek Leiderschap vroeg ons de layout te behouden van hun bestaande site, en deze technisch beter, sterker, slimmer en meer a la 2018 te maken πŸš€! Deze website zal ook de fundering worden voor de nog te herontwikkelen Ego Scan.

De vorige site had een visueel unieke layout die de verschillende coaches goed in beeld brachten. Dit was een belangrijk component van de site. Helaas was de oude site niet helemaal lekker responsive en was het lezen van langere teksten en het gebruiken van verschillende functies niet erg handig. Aan ons om dit beter te doen! πŸ˜‰.

Zie hier het resultaat:

Devices Presentation AL2

En nu verder

Op basis van WordPress ontwikkelen we nieuwe componenten waar de Ego Scan op zal gaan draaien. We zijn hard bezig om de Ego Scan vragen en het systeem erachter op een toekomstbestendige manier te ontwikkelen.

Meer weten over de case? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.