Atlas kidtech is de specialist in hulpmiddelen voor kinderen met een lichamelijke beperking. Voor veel kinderen is zitten, lopen, eten of spelen vanzelfsprekend, voor kinderen met een beperking is dit wat moeilijker. Atlas kidtech vindt het belangrijk dat ze toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen.

Wij mochten hun nieuwe website maken, met het design waarvoor we Around Seven hebben ingevlogen. Om een fris, speels en toch zakelijk design te realiseren dat past bij de doelstellingen van Altas kidtech. De website toegankelijk, makkelijk in gebruik en vooral aanspreken op de doelgroep. Bekijk hier de website en oordeel zelf!

screen shot 2016 09 06 at 16 32 39 1 copy

Wil je trouwens weten hoe het designproces ging?

Dan is de blogpost van Around Seven echt een aanrader. 

Maar dit project was meer dan alleen het design.
We hebben in overleg met het moederbedrijf Medux, voor deze website WordPress als Content Management Systeem gekozen. Deze keuze zal ook voor andere nieuwe website van Medux de standaard worden. Met een Content Management Systeem zoals WordPress kunnen de medewerkers van Atlas kidtech nu zelfstandig content, artikelen en afbeeldingen toevoegen of wijzingen. Daarbij heeft onze Workshop werken met je CMS en de uitgebreide handleiding goed geholpen in de overdracht na oplevering. 

Uiteraard draait de website van van Atlas kidtech bij een professionele hosting partij en is ook aan veiligheid gedacht. Deze WordPress site is voorzien van een HTTPS certificaat.  

Wil je meer weten over onze WordPress oplossingen, neem dan contact op met ons!