In samenwerking met onze opdrachtgever Bert de Winter van Bureau BM hebben wij een platform ontwikkeld genaamd Offery. Offery is een SaaS platform waarmee je als organisatie gemakkelijk (online) offertes kunt opmaken en versturen. Een nieuwe en unieke propositie in de markt, het is niet alleen gebruiksgemak dat Offery uniek maakt. Vooral de vorm van de offerte is modern en onderscheidend. Bekijk hier een offerte

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven offertes graag in een andere vorm ontvangen. Dus geen standaard geprinte WORD offerte of pdf, maar bijvoorbeeld een video. Deze ontwikkeling sluit goed aan op onze visie van Dharma Media. Wij vinden namelijk dat offertes indruk moeten maken! En dat doe je niet zomaar.organisatiestijlPersonaliseren van offerte

Bij het gebruik van het Offery platform worden de offertes aangepast aan uw eigen huisstijl. U bepaalt de sfeer van uw offerte en u bepaalt hoe het er uit moet zien. Zo staat uw bedrijfslogo boven elke offerte die u verstuurd en kunt u zelf kiezen welke achtergrondafbeelding er gebruikt wordt. De onderdelen van de offerte, bouwstenen genaamd, worden daarnaast weergeven in de eigen huisstijl. Doordat dit aangepast kan worden hebben klanten het gevoeldat ze zich in een speciale omgeving bevinden van uw bedrijf. Wat feitelijk ook zo is, geen offerte is hetzelfde want persoonlijk voor deze klant in elkaar gezet. 


Meten is weten offery analytics

Het gaat niet alleen om mooie offertes om je te onderscheiden, het gaat om de business.

Daarom is het vooriedere verstuurde offerte mogelijk in kaart te brengen wat je klant ermee doet. De statistieken bieden je inzicht en de mogelijkheid daar direct op in te spelen.

De statistieken vertellen je of de offerte geopend is, hoeveel mensen de offerte bekeken hebben en hoeveel tijd zij besteden aan de verschillende bouwstenen. Dankzij deze informatie kun je jouw klanten nog gericht benaderen.

Dharma Media heeft met haar team hard gewerkt aan het realiseren van dit offerte platform en wij zijn erg trots op het resultaat dat wij aan Bureau BM hebben opgeleverd. Neem eens een kijkje op offery.nl, ben je enthousiast om het te gaan gebruiken vraag dan een account aan!

Wil je ook een degelijke innovatieve applicatie laten maken?
Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.