Offery is een online offertetool waarmee je als organisatie gemakkelijk offertes kunt opmaken en versturen. Wij hebben dit platform 4 jaar geleden ontwikkeld en het werd hoog tijd voor wat updates en nieuwe features. Gelukkig dacht Offery daar hetzelfde over, dus we hebben de zomer kunnen gebruiken om Offery 2.0 te releasen.

Nieuwe functies!

De grootste visuele aanpassing is het nieuwe ontwerp van de online offertes. Het nieuwe ontwerp kenmerkt zich in de gave transities bij het opkomen van de zogeheten bouwstenen. Zie hier het nieuwe ontwerp van de offertes.

Oke, dus je ontvangt een supermooie online offerte met alle informatie erin die je maar kunt wensen. Je bent tevreden en flabbergasted door de gaafheid van de offerte (en dus de organisatie!) .. en dan, je wil de offerte goedkeuren natuurlijk! Tot op heden konden offertes nog niet goedgekeurd worden via het platform, dit vonden wij een groot gemis. Dus in deze release .. tadaaa .. het goedkeuren (en afkeuren) van de online offerte.

Een offerte heeft altijd een prijs, op dit moment worden aparte bijlagen geüpload om de prijzen en variaties te tonen. In deze release hebben we een (simpel) prijsoverzicht gemaakt welke geautomatiseerd BTW berekeningen uitvoert. Zo zie je snel en overzichtelijk, in de offerte, wat de prijzen zijn van de producten/diensten.Screen Shot 2017-09-18 at 11.34.40 AM.png

De laatste grote wijziging is een voorsortering op een mogelijke nieuwe feature (spannoooond) .. deze wijziging zorgt ervoor dat ons platform gebruik maakt van de emailservers van Mandrill (onderdeel van Mailchimp). Hierdoor kunnen alle ‘transactional’ emails (denk aan wachtwoord vergeten, goedgekeurde offerte, etc.) opgemaakt en gepersonaliseerd worden in Mailchimp en hoeft het platform niet meer zelf emails te versturen. Uiteindelijk kunnen we met deze functionaliteit gemakkelijker via de email communiceren naar gebruikers en offerte ontvangers.

Naast bovenstaande functionaliteiten zijn er nog best veel kleine dingen gewijzigd en hebben we wat core changes doorgevoerd op het platform. We blijven een maandelijkse release cycle hanteren op Offery, wat erg fijn werkt en waardoor wij de ruimte hebben om up-to-date te blijven bij met laatste technologieën.

Als je het nog niet gedaan hebt, vraag dan nu een proefaccount aan bij Offery. Superhandige en effectieve tool om je offertes te laten scoren!

Wil je meer weten over vette platformen en systemen die wij bouwen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 06 54915771