Orthototaal is de specialist in zit- en lig problematiek. Het is een bedrijf wat zich richt op de advisering en productie van zit- en ligorthesen. Ze maken gebruik van diverse digitale technieken, zowel tijdens het aanmeten als bij het vervaardigen van de producten. Dit resulteert in een schoon en voorspelbaar proces.

Orthototaal heeft ons gevraagd een nieuwe website te maken, waar de focus meer op informeren en de call to action op contact ligt en niet zozeer op het verkopen. Logisch ook aangezien het leveren van maatwerk in zit- en ligorthesen het vak is van de medewerkers van Orthototaal.

We hebben in overleg met Orthototaal, en het moederbedrijf Medux, deze website op basis van Wordpress in te richten. WordPress is een Content Management Systeem, ook wel de backbone van een website. Met een Content Management Systeem zoals Wordpress kunnen onder andere artikelen en afbeeldingen gemakkelijk toegevoegd en gewijzigd worden.

WordPress werkt redelijk eenvoudig waardoor je zonder verstand van moeilijke programmeertaal aan de slag kunt. Wij gaan net even verder, dus heeft Orthototaal ook een uitgebreide handleiding bij opgelevering gekregen. Onze vrienden van Around Seven zijn nauw betrokken geweest bij dit project en hebben voor Orthototaal een perfect design geleverd.

Bekijk hier de website en oordeel zelf!

Orthototaal

Benieuwd naar onze vrienden bij Around Seven? Kijk dan even hier Around Seven.

Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van WordPress websites?

Dharma gaat altijd net een paar stappen verder bij het opleveren van een WordPress website. Uiteraard draait de website van Orthototoaal bij een professionele hosting partij en is ook aan veiligheid gedacht. Deze WordPress site is up-to-date en wordt actueel gehouden middels een SLA en is uiteraard voorzien van een HTTPS certificaat.  

Wil je meer weten, neem dan contact op met Bas!