Powerhouse biedt bedrijven de mogelijkheid om direct op de energiemarkt te handelen, waardoor die profiteren van de meest gunstige prijs en volledige transparantie.

http://www.powerhouse.nl


Powerhouse heeft nieuwe online identiteit

Hoe realiseer je binnen korte tijd een nieuwe online identiteit? Met deze vraag is het voor Dharma Media 5 maanden allemaal begonnen. We delen graag onderstaand onze ervaringen, aangaande dit uitdagende en leuke project.
Powerhouse heeft samen met Dharma Media een nieuwe responsive corporate website gerealiseerd. De key feature in deze website is een realtime ontsluiting van energie prijzen en forecast die voor iedere website bezoeker beschikbaar is.
Powerhouse biedt bedrijven de mogelijkheid om direct op de energiemarkt te handelen, waardoor zij profiteren van de meest gunstige energie tarieven en volledige transparantie. Hierdoor is het voor Powerhouse van belang dit dynamisch online te ontsluiten volgens de laatste standaard op het gebied van online data ontsluiting.

Powerhouse is een snel groeide organisatie met internationale ambities en continu in beweging. Door deze snelle groei heeft het goed neerzetten van de online identiteit te weinig aandacht gekregen. Daarom is besloten middels een agile aanpak vanaf scratch in een paar maanden tot een eerste oplevering te komen. Hiervoor heeft Powerhouse Dharma Media als partner gekozen. Dit vanwege haar flexibele karakter de Agile aanpak en niet geheel onbelangrijk de brede kennis op het gebied van koppelingen (system integration). Dat laatste is bij Powerhouse relevant omwille van de realtime koppeling met TenneT webservice voor prijs en forecast data die de bron vormen voor de grafieken.

powerhouse graph


De oplossing voor Powerhouse gaat dus verder dan alleen een responsive website in Wordpress. De samenwerking met Powerhouse geeft richting aan de Europees online footprint, gebruikmakend van de ervaring van Dharma Media in digital B2B marketing en e-commerce. Zo zijn we in staat Powerhouse langdurig te servicen.

Vanuit een aantal scherpe uitgangspunten en doelstellingen en beginnen vanaf nul is het traject gestart en staat de eerste versie van powerhouse.nl nu live, met daarin:

  • Nieuwe online identiteit van Powerhouse
  • Responsive realisatie binnen Wordpress
  • Realtime data koppeling met Forecast en prijzen webservice
  • Automatische update van de prijzen in de grafieken (elke minuut)
  • Content in vijf talen
  • Integratie met Greenhouse recruitment process software binnen werkenbij

Maar Powerhouse en Dharma Media gaan verder in het vaste agile ritme om de online identiteit nog verder te laden en de website door te ontwikkelen. De realisatie van een aparte solutions provider propositie van Powerhouse voor de Spaanse markt, Powerhouse Energia is hier een voorbeeld van.
Benieuwd hoe het verder gaat met het vormgeven van de online identiteit van Powerhouse? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg de ontwikkelingen via onze site.

powerhouse table