MHG is een leverancier van kwaliteitshulpmiddelen aan bedrijven in de zorg voor Zuidwest Nederland. MHG is onderdeel van Medux, de overkoepelende naam van een groep bedrijven die een positieve bijdrage levert aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Zorg voor welzijn, in de breedste zin van het woord. Dat is waar Medux voor staat.

Medux heeft ons gevraagd om in een korte tijd de online proposities te verbeteren door een aantal nieuwe websites op te leveren. De website van MHG is er daar een van. De nieuwe website maakt gebruik van Wordpress als contentmanagementsysteem (CMS). Hierdoor kunnen de mensen van MHG nu zelf makkelijk content, artikelen en afbeeldingen van de website beheren. 

Bekijk hier de website en oordeel zelf!

MHG

Het ontwerp voor alle Medux websites hebben we laten doen door onze vrienden bij Around Seven.

Wij gaan een stap verder!
Dharma gaat altijd een paar stappen verder bij het opleveren van een WordPress website. In dit geval hebben we de website livegezet bij een professionele hosting partij en is ook aan veiligheid gedacht. De MHG website is up-to-date en dat houden wij ook zo, middels een SLA, en is uiteraard voorzien van een HTTPS certificaat. Maar de uitgebreide gebruikershandleiding is ook onderdeel geweest van onze oplevering. 

Wil je ook een Wordpress website en weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..