Op basis van het design van Aroundseven hebben we vorige maand de website voor we are sure opgeleverd. we are sure is een startup die binnenkort met één oplossing bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en vermogensopbouw voor later komt.

De website is ontwikkeld in WordPress en heeft een koppeling met Mailchimp, voor zowel het aanmelden van de gebruikers als het tonen van het aantal inschrijvingen op de pagina. 
we are sure

De site is uiteraard volledig responsive opgebouwd. Voor het bloggedeelte wearesure.io/blog hebben we gekozen voor een layout welke gemakkelijk te lezen is voor de bezoekers. Met als call-to-action het delen via sociale media. De opbouw van de blogpagina wijkt af van de homepagina en toch lopen deze verschillende onderdelen goed in elkaar over. 

Naast het ontwikkelen van de website ondersteunen wij we are sure ook met de volledige marketing automation en SEO. Hier werken we onder andere met tools zoals Intercom.io, Google Analytics, Google Tag manager en hebben we alle Social Media kanalen ingericht. Dit naast een praktische marketing roadmap voor de contentstrategie van we are sure.

Onder water werkt Dharma periodiek verder aan het realiseren en deployen van nieuwe functies en improvements op deze website. Dharma ondersteunt het team van we are sure bij de realisatie van de innovatie apps en zijn wij actief betrokken om de technische architectuur van het platform van we are sure verder vorm te geven. 

Meer weten over de mogelijkheden van ons in de ondersteuning van innovatieve start-up's?
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.