Digitaal scherm bedienen met je mobile?

Dagelijks vinden ontwikkelingen plaats die zorgen dat reclame uitingen steeds doelgroep gerichter, digitaler en efficiënter worden. De digitale advertentiemarkt wordt snel volwassen. Een van de kernmerken die worden toegevoegd is de interactiviteit. Dat niet alleen in online en mobile advertising, maar dankzij Ngage Media nu ook in Digital Out Of Home!

Met de propositie Beeldvan lanceert Ngage Media de mogelijkheid voor consumenten om te interacteren met een Digital Out Of Home scherm. Middels de App Beeldvan, beschikbaar in iOS en Andriod, en het CMS in Joomla voor het modereren door Ngage Media en het direct daarna doorplaatsen naar de schermen. Het is dus mogelijk je persoonlijke afbeelding en boodschap te plaatsen op een van digitale schermen van Ngage Media met deze app als afstandsbediening. 

beeldvanDankzij de Beeldvan App is het plaatsen van een foto met een bericht op de het dichtstbijzijnde scherm kinderspel geworden. Consumenten hebben hiermee zelf de mogelijkheid content te plaatsen op een van de schermen, dit uiteraard onder moderatie van Ngage Media.
Download de App, kies het gewenste scherm en maak een foto. Maak de afbeelding op maat in de App, voer een bericht in en je krijgt een preview. Geef je gewenste publicatie moment en verzend het geheel naar Beeldvan. Je krijgt van Beeldvan bericht over definitieve plaatsing.

Deze oplossing brengt digital out of home in een nieuwe dimensie, namelijk interactief en social. Echte gepersonaliseerde cross mediale content die gedeeld kan worden met onbekende peers via de consument zelf.

Hiermee realiseren Ngage Media en Dharma Media de eerste stap naar interactieve Digital Out of Home markt. Het scherm bedienden met je mobile als afstandsbediening.

Hoe het werkt?

Dat zie je in dit promotie filmpje dat op de schermen van Ngage Media draait. 

Promotie op Digital Out of Home schermen van de Beeld van App. from Dharma Media. on Vimeo.
Of het werkt? Zeker er zijn al veel berichten geplaatst en zelfs disccusies gevoerd via deze schermen. Het mooiste is dat er zelfs een huwelijks aanzoek via de apps en schermen is gedaan en geaccepteerd!.

Meer weten?
Wil jij ook vooraan staan in de ontwikkelingen, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of neem contact op met Ngage Media.
Ervaar het zelf en download de app


appstore    playstore