Wolky app

Wolky is een oer-Hollands familiebedrijf dat sinds 1982 actief is in de schoenenbranche. Het begon met de Alto, een sandaal die een beetje alternatief en een beetje ludiek was. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en heeft een uitgebreide collectie dames en heren schoenen opgebouwd: van sandalen, schoenen en pumps tot klompjes en laarzen. Tot ver buiten onze landsgrenzen heeft Wolky een goede reputatie en naam opgebouwd. Dit betekent dat, via meer dan 2.000 verkooppunten, wereldwijd Wolky schoenen hun weg naar consumenten van alle denkbare nationaliteiten vinden. Wolky heeft CRC benaderd met de vraag om een App te realiseren welke de bestaande magazines en collecties samenbrengt tot 1 digitaal internationaal platform. Op deze wijze kan Wolky haar collecties op een professionele en moderne manier aan dealers en klanten presenteren. Met het herkenbare design van het merk Wolky.

CRC Avatar

In samenwerking met CRC heeft Dharma Media de internationale en Noord-Amerikaanse Wolky iPad en iPhone App ontwikkeld. Binnen deze App(s) kunnen zowel dealers als consumenten wereldwijd de verschillende collecties en ook de verkooppunten bekijken. Ook de kenmerkende Wolky magazines zijn in 3 verschillende talen beschikbaar in deze app.

CRC werkt nauw samen met Dharma Media op het gebied van apps en backoffice integratie. Deze Wolky app is geïntegreerd met de verschillende backoffice systemen van Wolky middels een API. Deze API is speciaal ontwikkeld voor de integratie met de App en toekomstige webplatformen. Bij het realiseren van de App voor Wolky lag de uitdaging in het goed ontsluiten van de juiste collectie voor het juiste land. Wat met meer dan vijfentwintig schoenlijnen per seizoen, aparte collecties per land en dan ook nog eens vanuit verschillende backoffices een echte klus was. 

Deze integratie werkzaamheden zijn succesvol verlopen dankzij de inzet van de competenties van Dharma Media en CRC. Met een tevreden klant tot gevolg uiteraard. In de video hier links kun je een impressie krijgen van de App. 

Impressie

Wolky App from Dharma Media. on Vimeo.

Het succes van de App is terug te zien in het feit dat deze een vervolg heeft gekregen in de Android versies. Wilt u meer weten over deze case of spreekt deze case ook voor uw organisatie neem dan contact op met Bas Blokhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.